Timely shop: Iata 9 avantaje ale utilizarii de panouri solare

Avantaje panouri solare

Pentru multe persoane achizitionarea de panouri solare a devenit accesibila prin diverse programe precum Programul Casa Verde datorita sprijinului oferit de stat in acest sens.

De ce sunt totusi atat de atragatoare panourile solare ca si modalitate de alimentare cu energie? Iata 10 avantaje concrete de care beneficiaza proprietarii de case care aleg aceasta solutie:

1.Independenta energetica

Energia solara captata de panouri solare este gratuita, autonoma si inepuizabila. Odata investitia initiala realizata, in afara de unele costuri de intretinere sau eventuale reparatii care pot fi necesare la un moment dat, energia captata este gratuita.

2.Sursa de energie disponibila 12 luni/an

Panourile solare asigura apa calda utilitara 12 luni pe an, atat timp cat este soare. Iarna, in functie de nivelul temperaturii externe, apa calda utilitara se poate asigura in combinatie cu alta sursa.

3.Energia ecologica

Energia obtinuta prin intermediul panourilor solare are un grad de poluare zero.

4.Durata de viata lunga

In functie de calitatea panourilor solare si modul de intretinere, panourile au o durata de viata de aprozimativ 25 – 30 de ani.

5. Usor de montat

Aceste panouri solare sunt relativ usor de montat. Datorita dimensiunilor, unele dificultati apar in etapa de transport, dificultati care pot fi rezolvate prin colaborarea cu o firma specializata.

6.Sunt Detasabile

Desi de putine ori este cazul, panourile solare pot fi mutate si in alta locatie decat cea in care au fost instalate initial.

7.Costuri reduse la energie

Mai putin cu 65% in cazul panourilor fotovoltaice.

8.Contribuie la un mediu mai sanatos

Panourile solare nu consuma nici un fel de combustibil si prin folosire reduc arderea de carbuni in centralele electrice.

9.Flexibilitate in amplasare

Le puteti instala pe acoperisul casei sau pe teren, in functie de necesitati.

Avantajele sunt incontestabile, mai ales atunci cand investitia se face cu cap si furnizorul de panouri solare se alege cu atentie. Timely este producator de panouri solare. Pe timely.ro puteti gasi aceste panouri solare la preturi accesibile cu livrare la tine acasa.

 

DISTRIBUIȚI