Setul LEGO 42111 Dom’s Dodge Charger inspirat din filmul Furios și Iute

Lego 42111 mindtoys

În toate cele 9 filme ale seriei Fast & Furios au apărut multe mașini-simbol emblematice însă una refuză să dispară și apare mereu, adică un 1970 Dodge Charger R/T negru cu o priză de aer cromată pe capotă. Este un muscler car legendar iubit de mulți fani ai filmului, modificat și îmbunătățit.

Pentru fanii Dodge Charger și fanii LEGO acesta este un an extraordinar pentru că seria de seturi LEGO Technic a adus în prim plan prima mașină dintr-o serie de mașini inspirate din faimoasa franciză, setul LEGO Dom’s Dodge Charger 42111.

Dacă îți dorești să trăiești experiența vitezei supreme cu acest Dodge Charger condus de neînfricatul pilot de curse stradale Dominic Toretto vezi motorul în V8, pistoane ce se mișcă și un sistem de direcție plus o canistră de nitro pentru putere suplimentară.

Intră în lumea lui Dominic Toretto

Recreează cascadoriile cu acțiune ale lui Dom, apoi expune mașina în faimoasa poziție cu roțile din față ridicate.

Construcția începe cu structura internă a punții spate, integrând diferențialul și un suport foarte solid pentru axurile roților.

Această mașină are o grămadă de detalii autentice, precum capota care se deschide pentru a dezvălui celebrul motor V8.

Bolidul include și funcții precum pistoanele mobile, suspensia de tip wishbone, sistemul de direcție și turbosuflanta. În portbagajul mașinii se află o butelie de protoxid de azot, fiind jucăria LEGO perfectă prin care să îți reimaginezi urmăririle de mare viteză ale lui Dom!

Lego 42111

Fanii filmelor Fast & Furious cu vârste mai mari de 10 ani vor adora să pună mâna pe propria lor versiune din cărămizi LEGO a faimoasei mașini a lui Dominic Toretto și să recreeze momente clasice din film!

Setul LEGO include 1077 de piese și reprezintă o provocare disytractivă pentru toți fanii pasionați de vehiculele de jucărie.

Dimensionat perfect pentru a crea o formidabilă piesă de expus care să decoreze camera de zi, garajul, biroul sau cinematograful de acasă.

Setul LEGO Technic 42111 Dom’s Dodge Charger este disponibil pe Mindtoys, iar celor care îl vor lua le urez spor la construit!

Pe Mindtoys puteți găsii și noile seturi de la LEGO Star Wars: Casca de Stormtrooper 75276, Casca lui Boba Fett 75277 sau D-O 75278.

De asemenea puteți găsii alte seturi de la LEGO Speed Champions pentru pasionații de mașini, LEGO Friends unde poți creea o lume de poveste cu Mia și prietenele ei, LEGO DUPLO pentru micuții constructori, LEGO City, LEGO Creator 3in1, LEGO Classic, LEGO Ninjago și multe altele.

DISTRIBUIȚI