Poti calatori sigur si confortabil cu o masina inchiriata

Atunci cand ai nevoie sa te deplasezi intr-un alt oras in scop profesional sau chiar turistic, cel mai comod si mai sigur mod este sa apelezi la un serviciu de inchirieri auto. Cu siguranta sederea si calatoria ta va fi mult mai placuta si mult mai simpla daca apelezi la o masina inchiriata in regim rent a car deoarece poti fi sigur ca primesti exact masina de care ai nevoie cu doratile corespunzatoare nevoilor tale pentru fiecare anotimp.

Poti utiliza o masina inchiriata din clasa economic sau de lux, o masina mini sau un SUV, cu cutie manuala sau automata pe benzina sau diesel.

Serviciile de inchirieri masini in Bucuresti sunt numeroase si de aceea trebuie sa iti indrepti atentia inspre cele care sunt atente la satisfacerea nevoilor clientilor. Pentru ca experienta ta privind calatoria intr-un oras mare, plin de obiective turistice si aglomerat sa fie cat mai placuta, ai nevoie de o masina noua si de o asistenta constanta.

Si daca calatoresti in scop profesional si doresti ca aceasta sa fie cat mai confortabila poti apela la inchirierea unei masini de lux cu sofer.

Ai nevoie sa inchiriezi o masina daca:

  • ai nevoie de flexibilitate;
  • iti place sa beneficiezi de confort maxim in timpul calatoriei;
  • nu vrei sa folosesti masina personala pentru deplasarea in alte orase;
  • iti doresti sa ai siguranta;
  • iti displace transportul in comun sau ai nevoie sa te deplasezi cat mai repede si nu ai suficient timp la dispozitie pentru a apela la serviciile publice;
  • nu vrei sa investesti intr-o masina personala;
  • ti s-a stricat masina personala si ai nevoie urgenta de o alta masina pentru a te misca repede unde ai nevoie;
  • vrei sa ai siguranta ca masina cu care calatoresti este impecabila sin punct de vedere tehnic;
  • calatoresti frecvent in interes de afaceri sau serviciu si vrei ca timpul petrecut pe drum sa fie cat mai confortabil si placut.

Masinile inchiriate in regim inchirieri auto oferite de Compact Rent a Car, va ofera mobilitate, siguranta si confort. Vehiculele nu au marcaje sau inscriptii specifice serviciului de inchirieri auto.

Un accent deosebit il punem pe confortul si siguranta clientilor nostri, masinile fiind dotate cu AC, ABS, AIR BAG, Radio-CD.

Calatorie placuta!

DISTRIBUIȚI