Noul model Audi A8 a fost prezentat la premiera filmului Spider-Man: Homecoming

Noua generație Audi A8 va fi prezentată oficial în cadrul unui eveniment special care va avea loc în 11 iulie la Barcelona, însă constructorul german a anunțat anterior că modelul va putea fi admirat înainte în cadrul noului film Spider-Man: Homecoming.

De altfel, un exemplar camuflat a participat miercuri seara la premiera mondială a noului film, care a avut loc la Los Angeles, iar șoferul limuzinei a fost chiar actorul Tom Holland, cel care îl interpretează pe personajul principal al filmului. Acesta a urcat pe capotă și a făcut câteva selfie-uri cu mulțimea prezentă la lansare, ca parte a spectacolului pus în scenă de organizatorii evenimentului.

Inginerii Audi A8 au dezvoltat un tip nou de camuflaj care să imite o pânză de paianjan, în special pe uși și în zona logo-ului.

În film, noul model va apărea în versiunea cu ampatament mărit, însă nu va fi dezvăluit integral, ci în special din față și din lateral. În plus, există o scenă în care Audi promovează sistemul de condus autonom prin trafic, iar șoferul își va lua mâinile de pe volan. Astfel, cei curioși să descopere designul noului Audi A8 înainte de lansarea oficială, întrucât premiera în România este programată pentru 7 iulie, cu 4 zile înainte de evenimentul de la Barcelona.

Sursa

DISTRIBUIȚI