Locomotiva Crocodile 10277 este cel mai nou tren LEGO pentru adulți

Noutate Locomotiva Crocodile 10277

LEGO a dezvăluit oficial cel mai recent set de trenuri de 18+ pentru adulți, Locomotiva Crocodile 10277. Trenul elvețian este alcătuit din 1.271 de piese utilizate pentru creearea locomotivei electrice maro, a unei baze de afișare construibilă, a unei plăci informative și a două minifigurine pentru conductor. Setul va fi disponibil începând cu 1 iulie.

Acest set de tren se bazează pe o locomotivă electrică elvețiană Swiss Federal Railways (SBB) Ce 6/8 II (SBB), folosită în principal pe rutele muntoase din Elveția la începutul secolului 19. Partea din față a cutiei reflectă noul design LEGO pentru modelele de 18+, prezentând setul pe un fundal negru precum seturile de la LEGO Architecture (ex Casa Albă 21054 sau Dubai 21052). Același fundal negru il găsiți și la Casca lui Boba Fett 75277 sau Casca de Stormtrooper 75276 de la LEGO Star Wars.

 

Mulți adulți cred că jucăriile LEGO sunt destinate copiilor, mai ales trenulețele. Acest set LEGO 10277 face parte din noua strategie pentru adulți, adică un nou tren destinat celor de peste 18 ani.

Spatele cutiei prezintă partea din față a locomotivei cu șase știfturi, oferă o privire mai atentă a vitrinei construite din cărămizi și prezintă componentele Powered UP necesare (neincluse) pentru a pune trenul în mișcare, Butuc cu motor 88009 și un Motor tehnic mare 88013.

Jamie Berard, LEGO Senior Design Manager for Creator Expert și Architecture a declarat că: ”Am încercat să rămânem fideli experienței din șase știfturi pe care le oferă trenurile LEGO City. Știu că LEGO Disney Train s-a extins. Nu am dorit să adoptăm această abordare deoarece credem în continuare în designul cu șase șifturi, plus puțin spațiu pentry detalii în părțile laterale. Acest aspect se datorează în mare parte eficienței, deoarece trebuie să obțineți o experiență plăcută cu durată de viață și o putere a bateriei mai mare”.

Suprafața pe care stă trenul este înconjurată de dale negre similare cu seturile LEGO Architecture. Setul include și o pancardă informațională cu detalii tehnice ale locomotive elvețiene și două noi minifigirine ingineri.

Standul de afișare folosește șinele clasice în loc de alte elementele de cale ferată ale trenului.

Jamie Berard: ”Am ales să utilizăm șinele clasice vechi pe care le puteți folosi ca parte a bazei. Am considerat că putem utiliza șinele de la un set LEGO City și nu am creat altele. Am vrut să-i oferim un pic mai mult unui aspect real, autentic. Da, suntem siguri că unii oameni vor alege să scape de stand și să pună trenul chiar în structura de cale ferată existentă, iar acest lucru este excelent. Dar sperăm într-adevăr că acest lucru oferă o șansă oamenilor care doresc cu adevărat să își arate aprecierea pentru inginerie sau trenuri sau doresc doar ceva clasic și să îl expună în camera de zi sau la birou.”

Locomotiva nu are autocolante și prezintă toate elementele tipărite. Singurul autocolant din set este folosit pentru afișarea informațională.

Setul include două minifigurine noi ale unui inginer de tren feminin și masculin, cu pantaloni albaștri asortați cu o cămașă cu buzunare, bandană roșie și șapcă de conductor.

Această locomotivă Crocodile poate fi pus în mișcare folosind componentele Powered Up și controlat printr-un dipozitiv compatibil Bluetooth prin aplicația mai sunt menționată. Modelul are loc pentru un hub și motor, iar aplicația a fost actualizată cu o reprezentare grafică a controalelor reale ale trenului.

Produsul final, inclusiv baza, măsoară 52 cm lungime și 16 cm înălține

Jamie Berard: ”Acest set a fost conceput de Pierre Normandin. Este cunoscut pentru trenurile sale. De fapt, el a lucrat anterior în echipa City, făcând câteva din trenurile lor. După a perioadă el s-a mutat în echipa noastră de creatori pentru a creea și alte lucruri, dar unul dintre primele seturi pe care le-am făcut el a fost the Crocodile! Acest lucru s-a întâmplat pentru că el este într-adevăr bun și cred că a făcut un model uimitor pe care oamenii îl vor aprecia cu adevărat”.

Nu este prima dată când LEGO a creat acest tren iconic. 4551 Locomotiva Crocodile a fost lansată în 1991.

Jamie Berard: ”În ceea ce privește noua strategie de seturi LEGO pentru adulți, nu vedem neapărat acest lucru ca fiind primul tren din serie. Acest set este de fapt o continuare a unei varietăți de trenuri pe care LEGO le-a produs, inclusiv trenuri de marfă, trenuri de pasageri, trenuri de vacanță și trenuri moderne de mare viteză. Când vine vorba de trenuri, Locomotiva Crocodile iese în evidență vizual cu un design proaspăt și atât de diferit.”

Puteți utiliza șinele de la seturile LEGO City precum Tren de Călători 60197, Tren Marfar 60198, Macazuri 60238 sau Șine 60205.

DISTRIBUIȚI