Fii la modă și în pijamale nu doar cu ținutele de stradă

Un somn odihnitor nu ține doar de o saltea confortabilă și programarea orei la care să te culci ci și de pijamale confortabile.

Deși avem tendința să spunem că nu contează în ce dormim, că oricum nu ne vede nimeni este important să ne simțim bine chiar și atunci când suntem în pijamale alături de persoana dragă.

În primul rând trebuie să găsești materialul perfect de pijama pentru pielea ta care te face să te simți bine când le îmbraci. Dacă materialul îți displace la atinge cu siguranță nu vei dormi confortabil. Bumbacul sau mătasea poate fi cea mai bună alegere de pijamale pentru femei, fiind un material natural, ușor și moale la atingere.

Dar pe lângă material mai sunt importante și detaliile. Mărimea contează foarte mult și este mai bine să porți pijamale largi, decât cele strâmte pe corp, care îți vor lăsa urme și nu îți vor permite să te miști cum vrei. De aceea poți opta pentru pijamale clasice. Elasticul trebuie să fie în așa fel încât să nu îți întrerupă circulația, dar nici să îți pierzi pijamalele prin pat.

Fii la modă și în pijamale femei din bumbac, mătase, satin sau o camașă din mătase naturală

Dantela de cea mai fină calitate îmbinată cu matase naturală 100%, sunt combinația perfectă pentru o ținută provocatoare și plină de senzualitate.

Modelele de pijamale care le găsim în magazinul online oferă un aer feminin și plin de senzualitate, cu o croială fină și culor calde.

Noua colecție de pijamale pentru femei MISSTERO, vine cu o combinație perfectă între stil și confort. Materialele mătăsoase folosite la pijamalele Misstero, sunt puse in valoare de o creatie unica si linii fine. In casa sau pe strada, Pijamalele pentru femei, pot fi purtate si asortate cu Bustiera Karis White Lace pentru un look sexy si increzator.

DISTRIBUIȚI