DNA efectuează 28 de percheziţii la mai multe firme care produc şi comercializează băuturi alcoolice

dna-perchezitii-la-firme-care-produc-comercializeaza-bauturi-alcoolice-adnews-ro

Potrivit unor surse judiciare, percheziţiile procurorilor DNA care au loc în 28 de locaţii din Capitală, Constanţa, Ilfov, Buzău şi Prahova vizează mai multe firme care produc și comercializează băuturi alcoolice.

Potrivit acelorași surse, prejudiciul estimat este de aproximativ 600 milioane lei.

Procurorii DNA efectuează luni 28 de percheziții în Capitală și în județele Constanța, Ilfov, Buzău și Prahova, într-un dosar privind fapte comise în perioada 2010 — 2014, asimilate infracțiunilor de corupție și evaziune fiscală.

„Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciunea săvârșirii, în perioada 2010 — 2014, a unor infracțiuni asimilate infracțiunilor de corupție și de evaziune fiscală. În cursul dimineții de 17 octombrie, ca urmare a autorizării de către instanța competentă, sunt efectuate percheziții în 28 locații situate în municipiul București și în mai multe localități din județele Constanța, Ilfov, Buzău și Prahova, reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice”, se arată într-un comunicat al DNA transmis Agerpres.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Sursa: Agerpres

DISTRIBUIȚI