Ce trebuie sa tineti minte daca v-ati decis sa inchiriati o masina

Piața de rent a car din România s-a diversificat în ultimii ani într-un mod impresionant datorită interesului deosebit arătat de oameni pentru mașini de inchiriat și a numărului de întrebări legate de acest proces.

Pentru mai multă siguranţă este important să cunoaşteţi tot ce cuprinde un contract de închiriere. Atunci când v-ați decis să inchiriati o masina, procesul implică anumite costuri care în ciuda preţurilor mai mult decât decente, atârnă într-un fel sau altul la buzunar. În acest articol o să oferim câteva puncte de reper (informaţii clare) despre ce înseamnă întregul proces de închiriere auto.

Din acest motiv, am zis să structurăm acest articol informaţional într-o serie de întrebări.

Cum pot închiria o maşină?

Fie că în acest moment sunteţi în căutarea rent a car in Bucuresti sau in alte locatii precum Otopeni (aeroport) procesul de  închiriere este acelaşi. Acum oricine poate prelua o maşină fără probleme şi mai ales fără bătăi de cap. Am observat că alte firme de auto rentals sunt extrem de rigide în ceea ce înseamnă procesul de închiriere. Fiindcă suntem aproape de clienţii noştri, oferim un proces transparent şi simplu care să nu includă prea multe clauze a specificat Compact Rent a car.

De ce acte ai nevoie pentru a închiria o mașină?

Dacă doriţi să închiriaţi o maşină de la Compact Rent a Car ai nevoie de două documente: act de identitate sau un paşaport valid şi evident permisul de conducere (valid). Cu aceste două documente puteţi să discutaţi despre preluarea unei maşini.

Atenție! Mașina vine cu plinul făcut. Deci, fiecare client atunci când preia maşina de la sediul firmei de rent a car este mulţumit că nu mai trebuie să piardă timp prin benzinării. Totuşi, acesta are obligaţia că atunci când aduce maşina înapoi, rezervorul să fie tot plin.

Cum trebuie sa predai o mașină inchiriată?

În contract sunt specificate dată, locul şi ora la care maşina trebuie să fie predată la sediu companiei. Aceste date sunt stabilite de comun acord împreună cu agentul nostru. De asemenea trebuie să ştiţi că serviciul propriu zis de predare şi livrare a maşinii este disponibil la cerere.

Ştim că pot fi cazuri în care maşina trebuie predată în alt oraş decât cel de unde a fost închiriată. În asemenea situaţii se percepe o taxă de predare. Aceasta se calculează foarte uşor.

DISTRIBUIȚI