Andreea Răducan: Astăzi s-a notat în orice carte de istorie că suntem un popor de hoți și mincinoși

Andreea Răducan, campioana olimpică la gimnastică, a declarat în cadrul unei rețele de socializare că astăzi s-a notat în orice carte de istorie că suntem un popor de hoți și mincinoși și nu trebuie să ne ofuscăm când vom fi catalogați astfel.

”Dragi români, astăzi s-a notat în orice carte de istorie că suntem un popor de hoți și mincinoși. Nu are rost să ne mai ofuscăm atunci când persoane din alte țări ne catalogheză drept hoți. Romani=hoți. Tocmai le-am confirmat că așa este.

Cred că este pentru prima dată în viață când îmi este rușine de țara în care trăiesc. Sunt genul de om care obișnuiește să-și promoveze țara cu tot ce are ea mai frumos, și să-și ”spele rufele în familie” . Nu s-a inventat detergentul care să mai curete murdaria de pe rufele noastre.

Sunt dezamăgită de ceea ce trăim și asta în primul rând din cauza noastră. A acelora care au cap ca să nu-i plouă în gât și a acelora care dintr-o indolența fără margini nu se deranjează să iasă la vot, pentru că nu se simt bine, n-au cu cine lăsa copilul, duminică e ziua lor libera și oricum n-au cu cine vota. Dacă nu ați avut cu cine vota, nu-i nimic, ați primit din oficiu. Rușine să le fie tuturor celor care îsși bat joc de această țară. Nu merităm nimic din ce ne-au lăsat străbunii noștri, NIMIC! Pare c-am luat modelul Ucrainei, demnitatea ne-am pierdut-o demult, în curând și identitatea.

Cu ultima sursă de speranță, cred că nu trebuie abandonată lupta nici în ceasul al doisprezecelea. Dă Doamne mintea românului cea de pe urmă…

Pentru cei care nu înteleg ce scriu, și consideră ca e minunat ce se întamplă, îi rog respectuos să dea ignore acestei pagini ca să nu mai avem comentarii ulterior. Ignoranța, minciuna, prostia și hoția, distrug România”, a declarat Andreea Răducan într-o postare pe Facebook.

Sursa: Facebook

DISTRIBUIȚI