Amber Heard a recunoscut că are o relație cu miliardarul Elon Musk

Amber Heard a recunoscut că are o relație cu inventatorul și miliardarul Elon Musk, postând pe Instagram o fotografie amuzantă din timpul unei cine în Australia, în care acesta poate fi văzut cu semne de ruj pe față, relatează Daily Mail.

Actrița a atras atenția asupra urmelor de ruj de pe obraz, postând alături de fotografie comentariul ”Cheeky”.

Imaginea pare să capteze un moment intim, în care Amber își ține brațul pe umărul iubitului său de 45 de ani.

Actrița a ales pentru această ocazie o rochie albă, accesorizată cu mai multe bijuterii, în timp ce magnatul – care a distribuit fanilor o poză similară – poartă un tricou simplu, de culoare neagră.

Mai devreme în cursul aceleiași zile, cei doi au fost remarcați plimbându-se de mână în Currumbin Wildlife Sanctuary, în compania unora dintre cei șase fii ai lui Musk. Potrivit Forbes, magnatul, șeful de la Tesla Motor și SpaceX, are o avere estimată la 14,9 miliarde de dolari.

Zvonurile despre o posibilă relație între cei doi au apărut prima dată vara trecută, după ce aceștia au fost văzuți împreună în Londra și Miami.

Musk s-ar fi îndrăgostit de Amber, căsătorită până în acest an cu actorul Johnny Depp, după ce el și actrița au apărut în filmul „Machete Kills”, din 2013, potrivit The Hollywood Reporter.

Sursa

DISTRIBUIȚI